دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه‌ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال 2017 جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند

 


اشپزی دلمه ,برگ ,جمهوری ,آذربایجان ,فهرست ,میراث ,دلمه را ,سال 2017 ,در سال ,2017 جمهوری ,جمهوری آذربایجانمنبع

طرز تهیه 3 نوع قیمه خوشمزه

آموزش پخت 3 غذای پرطرفدار

دستور پخت کباب تابه ای به همراه طرز تهیه مرغ شکم پر و سوسیس بندری

کوکوی ماکارونی

طرز تهیه حلیم نذری

طرز تهیه دلمه برگ مو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت کیف درسی تو بهترین خرید رو از ما داشته باش هر چی که بخوای خرید ساعت سواچ سفید کودکانه زنانه 2019 Private اینجا همه چی هست کتابخانه شیخ بهایی تو بهترین خرید رو از ما داشته باش پرسش مهر 99-98 سما مطلب