دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمه‌ای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را می‌توان با برگ انگور (متداول‌ترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال 2017 جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند

 


اشپزی دلمه ,برگ ,جمهوری ,آذربایجان ,فهرست ,میراث ,دلمه را ,سال 2017 ,در سال ,2017 جمهوری ,جمهوری آذربایجانمنبع

طرز تهیه 3 نوع قیمه خوشمزه

آموزش پخت 3 غذای پرطرفدار

دستور پخت کباب تابه ای به همراه طرز تهیه مرغ شکم پر و سوسیس بندری

کوکوی ماکارونی

طرز تهیه حلیم نذری

طرز تهیه دلمه برگ مو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نقد و بررسی، سفارش و خرید کتاب نبشي استيل ولابـــت سیمپسون elmandgamea اجناس فوق العاده مستر سی اس | تخصصی کانتر استریک 1.6 خرید و فروش لاستیک سواری آپدیت نود ورژن 9, یوزر و پسورد نود 32 ,لایسنس نود 32 ورژن 9 ,آپدیت آفلاین نود 32 شرکت بازرگانی همراهان پیشرو تجارت